Integratie vast en mobiel bellen en upgrade datanetwerk voor Lijfering Drankengroothandel

Integratie vast en mobiel bellen en upgrade datanetwerk voor Lijfering Drankengroothandel

Terug naar Projecten

 Lijfering Drankengroothandel had last van veel storingen in telefonie. De groothandel wilde storingsvrij bellen.

Ook wenste Lijfering één totaal leverancier voor telefonieen data. RSE telecom & ICT bood een stabiele telefonie-oplossing, inclusief integratie van  vaste en mobiele telefonie en een upgrade van het datanetwerk.

Opdracht
Lijfering had problemen met de vaste telefonie (veel storingen) en is sterk groeiende, innovatief en servicegericht en had daardoor meer behoefte aan een hogere bandbreedte en vlot kunnen anticiperen op de markt.

Ook wilde de klant graag voortaan één totaalleverancier voor vaste telefonie, mobiele telefonie & internet. 

Oplossingen
RSE telecom & ICT creëerde voorde klant één omgeving voor telefonie & internet. RSE is en blijft daarbij eerste aanspreekpunt. Vodafone gemanagede glasvezel + internet + telefonie is de basis van de oplossing. De oplossingen zijn gekoppeld in de Vodafone One Net  cloudomgeving. Volledige integratie van vaste en mobiele telefonie heeft verschillende voordelen. Zo onderling vast en mobiel bellen gratis. Ook staat het volledige kostenplaatje overzichtelijk op één factuur.

De Vodafone telefooncentrale in de cloud heeft als voordeel dat de klant te allen tijde kan anticiperen op de nieuwe ontwikkelingen in de markt, geen hoge investering hoeft
te doen en geen extra kosten heeft voor een beheercontract.

Resultaat
Beheersbare en kostenefficiënte telefonie . Dat is voor Lijfering het belangrijkste resultaat van dit project. RSE telecom & ICT is daarbij totaalleverancier van telefonie en dataverkeer. De probleemoplossende manier van werken van RSE telecom & ICT (probleemoplossend) spreekt Lijfering bijzonder aan.

Lijfering Drankengroothandel
Lijfering Drankengroothandel is een multibranded drankengroothandel. Als onafhankelijk leverancier is Lijfering niet gebonden aan brouwerijen en distilleerderijen. Lijfering levert daardoor en zeer breed assortiment bieren, speciaalbieren, binnenlands en buitenlands gedestilleerd en de mooiste wijnen van over de hele wereld.

Lijfering is servicegericht, wat onder meer tot uitdrukking komt in snelle en betrouwbare levering, persoonlijke contacten en eerlijke adviezen

 

Bekijk ook

Vodafone glasvezelverbinding Unique Lights

Vodafone glasvezelverbinding Unique Lights

‘RSE regelde dat Vodafone voor ons gratis een glasvezelverbinding aanlegde’ Wybren Grijpma van Unique Lights in Sneek   Unique Lights is een van de weinige intensieve internetgebruikers op het bedrijventerrein De Hemmen in Sneek. Het bedrijf werd in de dagelijkse bedrijfsvoering voortdurend gehinderd door de internetverbinding, die door Wybren Grijpma van Unique Lights wordt omschreven als ‘dramatisch’. Vodafone Business Partner RSE telecom & ICT legde de basis voor een deal tussen het bedrijf en Vodafone, waarbij laatstgenoemde kosteloos een glasvezelverbinding naar het bedrijf legde.”