Terug naar Blog
één omgeving voor ICT, mobiele & vaste telefonie Outfit Mode
04
apr

één omgeving voor ICT, mobiele & vaste telefonie Outfit Mode

Outfit wilde één aanbieder, één aanspreekpunt en één nota voor alle ICT, mobiele & vaste telefonie van alle vestigingen. De modeketen nam hiervoor RSE telecom & ICT in de arm. Onderneemster Agnes Kamp is bijzonder tevreden over de geboden oplossing.

Lees verder
Totaal oplossing

Vraag van de klant

Outfit is een succesvolle zaak. Dat leidde in de loop van de tijd tot uitbreiding van de keten, onder meer door overname van modezaken die allemaal eigen internet- en telefonieabonnementen hadden. Hierdoor ontstond er binnen Outfit langzaam maar zeker een situatie met een veelheid aan abonnementen en aanbieders. Dat was erg onoverzichtelijk. Daarom benaderde Agnes Kamp ons met de vraag of dit ook beter geregeld kon worden.

Keuze voor RSE telecom & ICT

Over de keuze voor RSE telecom & ICT vertelt Agnes: “Met ons hoofdkantoor en onze vestiging in Winschoten zijn wij al vele jaren klant bij RSE in diezelfde plaats. Ik ken de ondernemers Joost en Gert Smits goed en werk graag met hen samen. Ook de samenwerking met het team van RSE - waaronder ons vast aanspreekpunt Henk Haan - verloopt bijzonder prettig. Daarom was de keuze voor een aanbieder niet zo lastig.”

Geboden oplossing

De internetabonnementen van alle vestigingen en het hoofdkantoor brachten wij onder in één Vodafone internetabonnement, waarbij wij voor de klant het directe aanspreekpunt zijn. De vaste telefonie in de vorm van VoIP verloopt ook via dit abonnement. Verder werden alle abonnementen op mobiele telefoons via RSE ondergebracht bij Vodafone. Zo zijn de zaken overzichtelijk geregeld met als bijkomend voordeel een kostenbesparing op telefonie en internet.

Klanttevredenheid

Met de geboden oplossing werkt Outfit nu met één aanbieder, één  aanspreekpunt en één nota voor alle ICT, mobiele & vaste telefonie van alle vestigingen. Zijn er vragen, wensen of uitdagingen, dan is één telefoontje naar RSE voldoende om te komen tot een oplossing. En dat stemt Agnes zeer tevreden: “De klant- en oplossingsgerichte instelling is een van de aspecten die ons goed bevalt aan de samenwerking met RSE. Als je belt, wordt er direct actie ondernomen. Daarover zijn wij erg tevreden.”

Over Outfit

Outfit is een modeketen voor ‘De vrouw die gezien wil worden’. Outfit heeft haar hoofdkantoor in Winschoten en vestigingen in Winschoten, Delfzijl, Hoogezand, Assen, Veendam en Stadskanaal. “Al meer dan een kwart eeuw bieden wij een collectie damesmode die in het oog springt", zegt Agnes. "Dames van alle leeftijden komen graag even binnen om zich te laten inspireren door onze gave Outfits! Dus… kom gezellig langs. De koffie staat klaar en voor jou misschien een gave Outfit. Onze stylistes helpen je graag.”

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?