Productiviteit verhogen

Moderne ICT-oplossingen bieden prachtige, eenvoudige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Al uw medewerkers kunnen met de modernste oplossingen altijd en overal werken alsof ze op kantoor zijn. Bijvoorbeeld met de RSE Moderne Werkplek. Wij zorgen er dan voor dat alle onderhoud en updates automatisch worden uitgevoerd. Uw bedrijfssysteem is gegarandeerd veilig, betrouwbaar en stabiel. Wij adviseren u graag over beste oplossingen, op maat gemaakt voor uw organisatie. En wat u ook kiest: wij leveren, installeren, implementeren en onderhouden het van A tot Z voor u. Wij zorgen dat het werkt zoals u wenst, daar hebt u geen omkijken naar.

Harder werken of slimmer werken?

Als u productievere medewerkers wilt, moet u ze dan harder of juist slimmer laten werken? Wist u dat...

  • ...een fulltime medewerkers gemiddeld een werkdag per week kwijt is aan het zoeken naar informatie?
  • ...de productiviteit van flexibele medewerkers die bijvoorbeeld ook thuis werken bijna twee keer zo groot is?
  • ...verouderde ICT-systemen de productiviteit van uw mensen tot tientallen procenten kunnen verminderen?
  • ...een ochtendmens vroeg op de dag veel productiever is, terwijl een avondmens voor een optimale prestatie beter wat later kan beginnen en in de avonduren wat langer kan doorwerken?

Het is aangetoond dat medewerkers die de vrijheid en ruimte krijgen om slimmer en flexibeler te werken aanzienlijk beter presteren. Hun motivatie groter dankzij veel meer werkplezier. RSE telecom & ICT biedt u hiervoor alle faciliteiten die u nodig hebt!

Ja, ik wil productiever werken!

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?