Veilig mobiel en draadloos laden met gloednieuwe Samsung Galaxy S6 (Edge) Veilig mobiel en draadloos laden met gloednieuwe Samsung Galaxy S6 (Edge)

Veilig mobiel en draadloos laden met gloednieuwe Samsung Galaxy S6 (Edge)

Terug naar Nieuws

Samsung Galaxy S6 (Edge) is het gloednieuwe device voor zakelijk mobiel bellen en internet. De Galaxy S6 en S6 Edge zijn briljant in business. Ze zijn zeer interessant voor de zakelijke markt dankzij onder meer draadloos opladen. Daarnaast is gebruik van deze mobiele apparaten veilig dankzij het veelgeprezen Samsung Knox beveiligingsplatform.

Nieuwe smartphones
Samsung kondigde de kersverse Galaxy S6 en S6 Edge aan tijdens het Mobile World Congress 2015 (MWC2015) in Barcelona. Samsung ontwikkelde deze twee modellen als aantrekkelijke smartphones voor de zakelijke markt. De Galaxy S6 en S6 Edge vallen op door hun marktante ontwerp en krachtige prestaties.

Gorilla Glass 4 beeldscherm
De Samsung Galaxy S6 en de S6 Edge bieden de perfecte combinatie van hoogwaardig design en functionaliteit. De S6 Edge biedt een ongekende kijkervaring, dankzij een gebogen beeldscherm. Bovendien hebben beide toestellen Gorilla Glass 4: het hardste glas geproduceerd voor een beeldscherm.

Realtime beveiliging
Samsung Knox biedt op de Galaxy S6 en S6 Edge realtime beveiliging tegen bedreigingen van buitenaf. Knox maakt het mogelijk om de werkomgevingen voor zakelijk en
privégebruik te scheiden. Verder leent KNOX zich perfect voor Mobile Device Management-oplossingen, waarmee de IT-beheerder toestellen op afstand kan beheren en up-to-date kan houden.

Find My Mobile
Met de Find My Mobile-functie kunnen gebruikers hun verloren of gestolen smartphone eenvoudig vergrendelen. Zo is persoonlijke informatie op de toestellen eenvoudig te beveiligen. De verbeterde vingerafdrukscanner identificeert gebruikers en geeft toegang tot versleutelde data.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?