Thuiswerken…. Microsoft biedt gratis Teams wegens Coronavirus Thuiswerken…. Microsoft biedt gratis Teams wegens Coronavirus

Thuiswerken…. Microsoft biedt gratis Teams wegens Coronavirus

Terug naar Nieuws

 

Bent u al zat van al het nieuws omtrent het Corona-virus? Wij wel….. maar dat neemt niet weg dat we de problematiek serieus nemen en willen u niet onthouden van deze mogelijkheid die Microsoft biedt.

We zijn ons ervan bewust dat thuiswerken niet voor iedereen een gepaste oplossing is maar voor een aantal medewerkers wel. Zo hebben wij enkele maatregelen getroffen en kan een deel van de medewerkers de werkzaamheden thuis doen…. Ben je verkouden of heb je koorts werk dan thuis.

Ons doel: Onze werkzaamheden uitvoeren zonder concessies in productiviteit en kwaliteit.  Hoe wij dit doen?

Wij maken gebruik van de technologie die wij reeds in huis hebben. Buiten de integratie van vaste en mobiele telefonie zijn wij al geruime tijd werkzaam met het Microsoft Teams pakket, door het intensiever gebruiken van deze dienst is het behalen van ons doel mogelijk.

 

Gratis gebruik maken van Microsoft Teams?
Door deze ingrijpende maatregelen van de overheid heeft Microsoft aangekondigd om Microsoft Teams gratis ter beschikking te stellen. Teams is gebouwd om op afstand samen te werken met collega’s. Een aantal functies hiervan zijn:

  • ongelimiteerd chat
  • video vergaderen
  • samen documenten bewerken
  • centraal en beveiligd opslaan en delen van documenten

Microsoft Teams is onderdeel van Office365 en Microsoft365. Organisaties met een dergelijk abonnement hebben reeds Teams tot hun beschikking. 

Individuen
Als u een e-mailadres hebt via werk of school, log dan in via deze link. Binnen een mum van tijd zit je in een Teams omgeving. Als u een e-mailadres zoals Gmail of Outlook gebruikt, kun je je aanmelden voor de gratis versie van Teams door deze link te volgen.

IT-professionals
De bovenstaande selfservicelinks werken prima voor individuen, maar als u een IT-professional bent die Teams centraal wil uitrollen, dan kunt u het volgende doen. Als er in uw bedrijf momenteel geen licentie voor Teams is verleend, biedt Microsoft momenteel gedurende zes maanden een gratis Office 365 E1 licentie aan. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wil weten over gebruik van Teams.

Als u in het onderwijs werkt en docenten, studenten en beheerders in Teams wilt instellen, gebruik dan Office 365 A1. Deze gratis versie van Office 365 is beschikbaar voor alle onderwijsinstellingen. Meld u aan via deze link.

Hulp voor uw organisatie
Stimuleert uw organisatie thuiswerken vanwege het COVID-19 risico?  Maak dan nu gebruik van de aanbieding van Microsoft om gratis Teams te gebruiken. Wenst u hulp bij de installatie of het gebruik van Microsoft Teams in uw organisatie dan helpen wij u graag.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?