Slim werken met Vodafone Skype for Business Slim werken met Vodafone Skype for Business

Slim werken met Vodafone Skype for Business

Terug naar Nieuws

Nog slimmer samenwerken en communiceren. Het kan met Vodafone Skype for Business, een nieuw, innovatief concept dat vele communicatiemiddelen samenvoegt en overzichtelijk neerzet in één oogopslag. Voor hogere productiviteit en grip op kosten.

Overzichtelijk
Uw mensen werken met één communicatiesysteem voor al hun contacten en kanalen. Op kantoor, thuis en onderweg. Helder en overzichtelijk, zodat uw mensen minder tijd  kwijt zijn aan randzaken en daardoor meer rust en focus vinden in hun werk.

Het nieuwe werken
Vodafone Skype for Business is de ideale dienst om het Nieuwe Werken in uw organisatie te faciliteren. Communicatie onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat maakt het voor medewerkers mogelijk om te doen wat ze op dat moment moeten doen. Hierdoor stijgt de productiviteit.

Gebruiksvriendelijk
Elke oproep via de mobiele of vaste telefoon aannemen, zakelijke gesprekken voeren of conferenties bijwonen via Skype en direct overzicht van bereikbaarheid van collega’s, klanten en leveranciers. Een zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te hanteren systeem, dat zorgt voor een boost in de productiviteit van uw medewerkers.

Grip op kosten
Hogere productiviteit van uw medewerkers betekent meer rendement. Daarnaast krijgt u één  leverancier voor al uw communicatiediensten: één voordelig contract en één aanspreekpunt. Dat is niet alleen handig, Vodafone Skype for Business zorgt zo ook direct voor meer grip op  de kosten.

Integreren binnen uw bedrijf
Skype for Business is in de meeste gevallen snel en eenvoudig te integreren met bestaande applicaties, infrastructuur, telefooncentrale en koppelingen. Lukt dat niet, dan richten wij graag Skype for Business voor u in op de betreffende locatie.

Wilt u hulp of advies? Wij helpen u graag!

 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?