Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’ Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

Terug naar Nieuws

RSE telecom & ICT heeft als hoogst haalbare partnership met Vodafone het felbegeerde award ‘Business Partner of the Year 2020’ in de wacht gesleept. Met deze onderscheiding is het bedrijf in Groningen, Winschoten en Emmen de belangrijkste strategische partner van Vodafone Business. En dit is niet voor het eerst. In 2015, 2016 en 2017 kreeg dit telecom- en ICT-bedrijf eveneens de titel Business Partner of the Year van Vodafone toebedeeld.

De uitreiking van deze onderscheiding vond 8 september plaats tijdens een live digitaal event vanuit een studio. Dit online evenement werd begeleid door de cabaretiers Urgert & Van Deudekom. RSE telecom & ICT kreeg dit predicaat Vodafone Strategic Business Partner of the Year uitgereikt op basis van omzetgroei, hun visie op de markt en de mate van de samenwerking tussen Vodafone en RSE. “Een waardevolle erkenning”, zeggen directeuren Joost en Gert Smits van RSE telecom & ICT wanneer zij de award uiteindelijk fysiek ontvangen. “We zijn geweldig blij met deze onderscheiding, een kroon op het werk van ons hele team”, zegt Joost Smits, “Dit betekent opnieuw dat we de juiste koers varen en wij het vertrouwde aanspreekpunt zijn voor onze bestaande en nieuwe klanten”.

Moderne werkplekken
Het jaarlijkse Vodafone Business Partner of the Year Event stond dit jaar in teken van de toekomstvisie van VodafoneZiggo en Vodafone Business. Hoe zien ‘Future Ready’ bedrijven eruit zoals RSE telecom & ICT. Ook de impact van Corona kwam daarbij aan bod. In een branche waarin de technische ontwikkelingen en innovaties elkaar in een rap tempo opvolgen heeft deze coronaperiode voor dit Gronings-Drents bedrijf geen blokkades opgeworpen. De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hosting, mobiel en cloud worden razendsnel gekoppeld aan de wensen van klanten voor moderne werkplekken thuis, maar ook onderweg en op de zaak.

Proactief, persoonlijk en flexibel
Sinds 1989 is RSE telecom & ICT totaal leverancier en specialist in zakelijk dataverkeer, mobiele en vaste telefonie in Noord-Nederland. Dit pakket is onlangs uitgebreid met beveiliging op basis van preventie en opsporing. RSE telecom & ICT biedt het bedrijfsleven in Noord-Nederland niet alleen een breed en diep assortiment aan producten en diensten op gebied van telefonie, automatisering en datanetwerk. Het onderscheidt zich door de persoonlijke en vooral flexibele benadering. “Onze strategie is het leveren van maatwerk en proactief meedenken. Hierdoor is het mogelijk langdurige zakenrelaties op te bouwen met afnemers maar ook met diverse grote leveranciers, zoals VodafoneZiggo”, zegt Joost Smits.   

Vodafone en Ziggo zijn een joint-venture aangegaan en vormen een sterke combinatie met het grootste netwerk in glasvezel, coax en mobiel van Nederland. 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?