Bezoek RSE Telecom & ICT tijdens Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland Bezoek RSE Telecom & ICT tijdens Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland

Bezoek RSE Telecom & ICT tijdens Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland

Terug naar Nieuws

RSE Telecom & ICT presenteert zich met een grote stand tijdens de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland, die op 4 en 5 november plaatsvinden in Martiniplaza Groningen. Bezoek onze stand en maak onder meer kennis met onze nieuwe vestiging Groningen, de derde vestiging van ons bedrijf, waarmee wij al vele jaren actief de zakelijke markt bedienen vanuit Emmen en Winschoten.

Promotiedagen
Met 550 deelnemers en naar verwachting zo’n 25.000 bezoekers behoren de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland tot de grootste zakelijke evenementen van Nederland. Gedurende twee dagen leggen vertegenwoordigers van ondernemingen en organisaties vele zakelijke contacten. Ook onderhouden zij er bestaande relaties in een informele en verzorgde entourage.

Presentatie
RSE Telecom & ICT laat zich graag zien tijdens de Promotiedagen. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Winschoten en Emmen bedienen wij vele zakelijke klanten in heel Noord-Nederland. Tijdens de Promotiedagen versterken wij de banden met onze bestaande klanten en relaties en presenteren wij ons aan nieuwe potentiële klanten.

Vestiging Groningen
Een bijzondere plek op onze beurspresentatie wordt ingenomen door onze gloednieuwe vestiging Groningen, die begin september de deuren opende. Met deze nieuwe vestiging staan wij dichtbij onze klanten in en rond Groningen. Met onze insteek van maatwerkoplossingen, onze flexibele instelling en snel en adequaat ingrijpen bij calamiteiten hebben wij in de loop der tijd een grote, trouwe klantenkring opgebouwd waar wij trots op zijn. En die service bieden wij de zakelijke markt in Groningen en omliggende regio nu ook van heel dichtbij.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?