Alles wat U wilt weten over camera beveiliging Alles wat U wilt weten over camera beveiliging

Alles wat U wilt weten over camera beveiliging

Terug naar Nieuws

U overweegt om te investeren in een camerasysteem, maar waar moet u nou op letten bij de aanschaf van camera’s? Waar moet u rekening mee houden? RSE Telecom & ICT adviseert u graag met betrekking tot de keuzes en beslissingen omtrent een geschikt camera systeem.

Bij de keuze van de juiste camera’s en eventuele recorder zijn een aantal facetten van belang: waar wilt u het voor gebruiken? Wilt  u beveiliging van een object of wilt u toezicht op de processen binnen uw bedrijf? Welke licht condities moet ik rekening mee houden? Is er ’s avonds afdoende licht aanwezig? Is er sprake van tegenlicht? Worden de camera’s binnen of buiten geplaatst? Welke camera resolutie kunt u het beste gebruiken? Hoeveel beeldmateriaal wilt u opslaan? Hoe wilt u (live of opgenomen) beelden bekijken? Kortom: veel vragen om tot een afgewogen beslissing te komen.

RSE Telecom & ICT adviseert u graag over de mogelijkheden. We heten u daarnaast welkom in ons nieuwe democenter in onze vestiging in Groningen, waar we de diverse mogelijkheden van camera beveiliging aan u kunnen demonstreren.

Op dinsdag 25 april aanstaande organiseren we enkele mini-seminars over camera beveiliging. In twee sessies vanaf 10:00 uur demonstreren we de mogelijkheden en leggen we u alles uit over 4K, WDR, Infrarood, PTZ,  etc. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan een deskundige, of om informatie in te winnen over uw specifieke situatie of wensen.

Programma 25 april:

Ontvangst met koffie en iets lekkers,

Presentatie door Rudie Postma

- Rudie Postma is reeds vele jaren werkzaam in de beveiligingsbranche en een echte kenner van camera beveiligingssystemen. Hij presenteert u de (on)mogelijkheden van een camerasysteem, vertelt waar u op moet letten en vertelt wat camera’s tegenwoordig allemaal kunnen.  

RSE Telecom & ICT: uw partner voor camera beveiliging

- RSE Telecom & ICT is uw partner, ook wanneer het op camerabeveiliging aankomt: Gedegen advies op maat, een brede portfolio in camera materialen en zeer deskundige installateurs.

Gelegenheid tot het stellen van vragen

Er zijn 2 sessies de eerste 10 uur en de tweede start om 13:00 uur

Voor beide sessies zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus bent u geïnteresseerd, meld u dan op tijd aan voor één van de twee sessies via bertus.tenhoor@rsetelecom.nl onder vermelding van het aantal personen.

Bekijk ook

Microsoft Office365 back-ups

Microsoft Office365 back-ups

Vraag uzelf eens af hoe u uw back-ups van Microsoft 365 heeft geregeld. Heeft u controle over al uw data? Heeft u toegan…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?