‘Fort’ KNOX op Samsung smartphone, veilige zakelijke omgeving ‘Fort’ KNOX op Samsung smartphone, veilige zakelijke omgeving

‘Fort’ KNOX op Samsung smartphone, veilige zakelijke omgeving

Terug naar Nieuws

‘Fort’ KNOX maakt je Samsung Smartphone extra veilig voor zakelijk gebruik. Dit zorgt voor veilig en vertrouwd gebruik voor privé en zakelijk van dezelfde smartphone. Inrichting van de zakelijke omgeving in de ‘container’ KNOX garandeert beveiliging van die omgeving voor alle invloeden van buitenaf.


Samsung KNOX maakt in feite een werk en een privé-gedeelte op je telefoon. Daarmee biedt Samsung je het beste van twee werelden. Met behoud van je eigen, privé Android-interface gebruik je een zakelijke beveiligde omgeving met een eigen app store en zakelijke restricties. Er is nauwelijks verschil te zien tussen privé- en werkmodus, alleen het kleine sleutelgat-icoon bovenop de apps in Samsung KNOX.

Container
Voor gebruik van Samsung KNOX download je de gelijknamige app. Wanneer je deze activeert en het wachtwoord invoert, kom je in een beveiligde omgeving: de ‘container’ noemt. Alles binnen deze container is volledig beveiligd voor invloeden van buitenaf. Uitwisseling met de privé-omgeving kan niet. Alle communicatie tussen de telefoon en de zakelijke servers loopt via een veilige VPN-verbinding.

Zakelijk gebruik
Alles wat betreft zakelijk gebruik van de smartphone verloopt via KNOX en komt dus in en uit de container. In die KNOX-omgeving kan de werkgever overigens wel behoorlijk wat
restricties aanbrengen, onder meer in applicatiegebruik en toesteltoepassingen. Al deze restricties gelden puur voor KNOX en hebben geen effect op het privé-gedeelte van de telefoon.

Toepassing
Samsung Knox bestaat uit een gratis te downloaden Android app en een licentie. Voor de licentie betaal je een vast, laag bedrag per maand per toestel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, Wilt u meer weten? Neem contact op.

 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?