RSE Managed Diensten

zakelijke data altijd veilig

 

Uw zakelijke data altijd veilig met RSE Managed Diensten

Alle data van uw onderneming altijd veilig. Dat kan met RSE Managed Diensten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem automatisch back-ups maakt op een server op een externe locatie en regelen uw spamfilter. 

Meer informatie

Uw data is beschermd

Om uw data goed te beschermen zijn een aantal zaken geregeld. De data is voorzien van AES encryptie. Deze versleuteling-techniek is het voor buitenstaanders vrijwel onmogelijk om uw data in te zien. Wel heeft u zelf altijd toegang tot uw data. Wij richten de back-up voor u in en houden toezicht en u hebt zelf altijd inzicht in de back-up taken en de groei van uw data. Wij bieden u volledige ondersteuning voor support en het terugzetten van data. Dankzij de geavanceerde back-up software IASO worden uw back-ups op zeer efficiënte wijze gemaakt. IASO maakt namelijk slechts eenmalig een volledige back-up en verstuurt vervolgens enkel de wijzigingen naar de back-up locatie. De back-up tijd is bovendien erg kort doordat IASO de dats in grote pakketten verstuurt.

Ook uw spamfilter wordt door RSE telecom & ict ingericht. U heeft er geen omkijken naar. 

Geen licenties en investeringen

U kunt gelijk beginnen met RSE Managed Diensten. U hoeft geen dure licenties aan te schaffen of andere investeringen te doen. Uw data zijn altijd uitstekend beschermd voor een vaste, lage prijs per maand.

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Heeft u vragen? Een van onze experts staat u graag te woord

Misschien ook interessant voor u:

RSE Managed Diensten

RSE Managed Diensten

Alle data van uw onderneming altijd veilig. Dat kan met RSE Managed Diensten.

Wij zorgen ervoor dat uw systeem automatisch back-ups maakt op een server op een externe locatie, elders in Nederland. Dankzij de geavanceerde back-up software IASO worden uw back-ups op zeer efficiënte wijze gemaakt waardoor de back-up tijd erg kort is.

Ook uw spamfilter wordt door ons geregeld. Zo is al uw data uitstekend beschermd.

 

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek is uw werkplek in de cloud. 

Vanaf elke internetverbinding ter wereld maakt u via cloud computing gemakkelijk contact met uw uitstekend beveiligde werkomgeving. U heeft overal toegang tot uw documenten, softwareapplicaties en gegevens. Het maakt niet uit of u met een pc, laptop, tablet of smartphone werkt.

Uw data was nog nooit zo veilig en tegelijkertijd zo toegankelijk. 

Microsoft office 365

Microsoft office 365

Microsoft Office 365 biedt zakelijke gebruikers altijd de nieuwste Office-software.

Office 365 bestaat uit de programma’s Excel, PowerPoint, Word, OneNote, Outlook, Access, Publisher, OneDrive en Skype en is compatible met zowel Windows als Apple.

Doordat u Office 365 gebruikt in de cloud, zijn uw bestanden uitstekend beveiligd en vanaf iedere locatie te openen en bewerken. 

 

Microsoft hosted exchange

Microsoft hosted exchange

Met Microsoft Hosted Exchange via RSE telecom & ict heeft u altijd, overal en met al uw apparaten toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Of u nou werkt op uw desktop, laptop, tablet of smartphone, via Microsoft Hosted Exchange zijn uw gegevens altijd beschikbaar en bruikbaar.

Bovendien deelt u desgewenst uw e-mail, agenda en contacten eenvoudig met collega's.

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business biedt bedrijven één platform voor slimmer samenwerken en communiceren: op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg.

U en uw medewerkers kunnen via één integraal systeem chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel of niet beschikbaar zijn. Zo deelt u zeer efficiënt informatie en communiceert u effectief. Optimale samenwerking die resulteert in hogere productiviteit. 

Beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning

Onze producten en diensten moeten functioneren. Daarom staan wij voor u klaar als u ons nodig hebt. De service van RSE telecom & ict is persoonlijk en direct: onze medewerkers kennen onze klanten en onze klanten kennen onze medewerkers.

Wij denken altijd in oplossingen. Dat zijn wij zo gewend. Uw wens is onze uitdaging.

Wat er ook aan de hand is, wij lossen het voor u op. Met een vriendelijk woord, een hartelijke glimlach en altijd duidelijkheid over de oplossingen die wij voor ogen hebben.

De volgende bedrijven gingen u voor

Snelle levering en installatie van wifi, internetverbinding, telefonie en computerapparatuur van nieuwe brasserie De Bottelier

De telefonie, dataverkeer en automatisering van de gloednieuwe Brasserie De Bottelier in de Blauwestad zijn volledig geleverd en geïnstalleerd

Telefonie Homemade Roden stabieler en goedkoper dankzij Portadial, Panasonic VoIP-telefooncentrale en RSE Connect

De telefooncentrale van Homemade in Roden was verouderd. Bovendien leefde er bij de directie van de producent van kant-en-klare mixen voor heet