Hardware en software

Wilt u één aanspreekpunt voor alles wat met automatisering te maken heeft? RSE telecom & ICT biedt alles op het gebied van hardware, software en werken in de cloud. Bij automatisering staan uw doelstellingen bij ons altijd voorop. Want ICT en automatisering zijn er om u het leven gemakkelijker te maken.

Hulp bij keuze voor de beste hardware en software

Vindt u het ook zo lastig om te kiezen? Welke apparatuur en programma’s passen het beste bij uw organisatie? Onze medewerkers zijn goed thuis in de beschikbare mogelijkheden in automatisering en communicatietechnologie. Op basis van altijd actuele kennis van de markt en nieuwste ontwikkelingen, adviseren wij u gedegen. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze in hard- en software.

Systeem- en netwerkbeheer

Zoekt u een partner voor gedegen netwerk- en systeembeheer? Wij ontzorgen u, desgewenst volledig. Of u nou werkt met lokale servers en netwerken of kiest voor werken in de cloud, wij zverzorgen uw netwerkbeheer en systeembeheer zodat u zich kunt richten op uw corebusiness: het runnen van uw organisatie. En dankzij support op afstand behaalt u ook nog eens een flinke kostenbesparing. Alleen als het echt nodig is, komen we bij u langs. En dat doen we dan wel snel…

Hardware en software

Wij leveren hardware van alle bekende merken tegen concurrerende prijzen. Onze ICT-specialisten ondersteunen u desgewenst bij de installatie van uw hardware. Ook voor alle relevante software kunt u bij ons terecht, zowel om lokaal mee te werken als programma's in de cloud. Wij ondersteunen u desgewenst bij beheer, certificaten, updates en de beveiliging van uw computers en netwerk tegen virussen en spam.

 

 
Groningen
Emmen
Winschoten

Geïnteresseerd in Hardware en software? Laat ons contact met u opnemen.