Hardware en software Hardware en software

Hardware en software

Terug naar Online werkplek-oud

De keuze in hardware en software is enorm. Wij adviseren u bij het maken van een keuze apparatuur en programmatuur

Hiervoor inventariseren wij eerst de wensen en eisen die u stelt aan de werkplekken. Vervolgens kijken we welke hardware en software van gerenommeerde merken daarbij het beste past. Zo krijgt u precies wat u nodig hebt voor een zeer scherpe prijs. Na de aanschaf adviseren en ondersteunen wij u graag bij installatie, onderhoud en beheer van alles, inclusief uitstekende beveiliging, betrouwbare back-up’s en snelle support.

Wij adviseren u graag bij uw keuze voor hardware en software

Advies en ondersteuning bij installatie, onderhoud, beheer, uitstekende beveiliging, betrouwbare back-up’s en snelle support.

Volledige werkplek

Voor werkplekken thuis & op de zaak leveren, installeren & onderhouden wij hardware, software, netwerk, beveiliging, backup & support.

Hardware & service

Verschillende toepassingen vragen om verschillende hardware. Wij kennen onze producten en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw organisatie. Ook bieden wij de juiste service bij storing en reparatie.

Bekijk ook

Beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning

Onze producten en diensten moeten functioneren. Daarom staan wij voor u klaar als u ons nodig hebt. De service van RSE t…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?