Groningen
Emmen
Winschoten

Integratie van vaste en mobiele telefonie van alle vestigingen en medewerkers Welzijnswerk Midden-Drenthe

Welzijnswerk Midden-Drenthe wenste integratie van vaste en mobiele telefonie…

Lees meer

Mobiele en vaste zakelijke telefonie

Onafhankelijk advies over abonnementen van alle gerenommeerde providers. Mobiel en vast bellen, ook via internet, desgewenst volledig geïntegreerd.

lees verder

Maatwerk in ICT-oplossingen

Aanleg van bedrijfsnetwerken, beheer en inrichting van werkplekken, systeembeheer, implementatie van hardware en software en beveiliging van netwerken.

lees verder

Telecom, VOIP en ICT-oplossingen in Groningen, Drenthe en Friesland

Moderne communicatiemiddelen zijn onmisbaar voor elke organisatie. RSE telecom & ICT in GroningenEmmen en Winschoten ziet mobiele en vaste telefonie en datacommunicatie als één geheel. Maatwerk in communicatie voor zakelijke gebruikers in Groningen, Friesland en Drenthe. 

Integratie ICT en telecom

Het toverwoord is integratie. Integratie van mobiele, vaste en data communicatie. Zo bent u altijd optimaal bereikbaar per e-mail en telefoon. En is werken op afstand voor uw medewerkers altijd mogelijk, zowel vast als mobiel, met elk gewenst apparaat: PC, laptop, tablet en smartphone.

Uw partner in telecommunicatie en ICT

Wij adviseren en helpen u hierbij graag. U zegt maar hoe u het wilt hebben…

 

Nieuwe meldplicht datalekken, ook voor u van belang!

Sinds 1 januari 2016 geldt de meldplicht datalekken. Alle ondernemingen en organisaties zijn nu verplicht om ‘ernstige’ datalekken te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en in…

Lees meer

‘Steeds meer mobiele gebruikers bellen niet meer via gsm’

Steeds meer mobiele gebruikers bellen niet meer via gsm, maar zijn data-exclusives: zij gebruiken enkel nog data-applicaties voor communicatie met de smartphone. Desondanks is het aantal belminuten…

Lees meer

Meer informatie? Laat ons contact met u opnemen.