Sophosbeveiliging

voor alle IT- en telecomwerkplekken

 

Sophosbeveiliging voor alle IT- en telecomwerkplekken

De wereld van IT en telecom is voortdurend in beweging. Ontwikkelingen in hardware, software en applicaties volgen elkaar in snel tempo op. Samen met deze ontwikkelingen, heeft ook de ‘nieuwe’ inbrekersgilde zich ontwikkeld. Op allerlei verschillende manieren proberen cybercriminelen aan inkomsten te komen. Met de securitymaatregelen van Sophos bent u zo goed als mogelijk beschermd tegen de gevaren die op de loer liggen voor uw IT-en telecom-omgevingen.

Meer informatie

Altijd zeker van uw zaak

RSE biedt met Sophos een totaaloplossing voor de beveiliging van al uw apparaten en werkplekken. Eén service voor de veiligheid van alle servers, desktops, laptops, tablets en telefoons. Sophos is de enige aanbieder die de beste service levert op mobiele apparaten. Ook is Sophos als enige op de markt in staat om geïnfecteerde werkplekken te isoleren zodat andere plekken veilig blijven. Zo bent u altijd zeker van uw zaak.

Flexibel en schaalbaar

Sophos biedt alle mogelijke veiligheidsoplossingen voor alle devices aan. Uw tablets, telefoons, desktops, laptops en ook uw netwerken en servers zijn daardoor optimaal beveiligd. De beveiliging van Sophos is in te zetten op delen van de security en op totaalpakketten. De beveiliging is flexibel en schaalbaar. Stel dat u op één dag 20 nieuwe werkplekken inzet, dan kunnen alle werkplekken diezelfde dag nog optimaal beveiligd zijn. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Firewalls met extra beschermingslaag, hierdoor wordt ook thuiswerken veiliger
 • Antivirus
 • Spambeveiliging
 • Bedreigingen die ergens ter wereld worden geconstateerd, zijn vervolgens geen bedreiging meer voor Sophos-klanten
 • Mobile Device Management, zoals het op afstand blokkeren van een (verloren) telefoon en het op afstand wissen van alle bestanden van een (verloren) telefoon
 • Beveiliging tegen ransomware
 • Geïnfecteerde omgevingen worden direct geïsoleerd waardoor het netwerk altijd veilig blijft
 • Back up-mogelijkheden
 • Beveiliging voor alle IT- en telecomsystemen op alle locaties
 • Bijlagen van mails en documenten kunnen in een aparte omgeving worden opgeslagen zodat hackers geen toegang hebben tot deze documenten.
 • Eenvoudige beheeromgeving: er wordt altijd uitgegaan van uw gebruikersgemak
 • Beveiligde verbindingen met het netwerk
 • Een self healing-tool wanneer er bedreigingen worden geconstateerd

RSE als partner van Sophos

De keuze is reuze als het om beveiliging van uw IT- en telecom gaat. RSE is partner van Sophos en kan u informeren over welke oplossingen er voor uw bedrijf zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Heeft u vragen? Een van onze experts staat u graag te woord

Misschien ook interessant voor u:

RSE Managed Diensten

RSE Managed Diensten

Alle data van uw onderneming altijd veilig. Dat kan met RSE Managed Diensten.

Wij zorgen ervoor dat uw systeem automatisch back-ups maakt op een server op een externe locatie, elders in Nederland. Dankzij de geavanceerde back-up software IASO worden uw back-ups op zeer efficiënte wijze gemaakt waardoor de back-up tijd erg kort is.

Ook uw spamfilter wordt door ons geregeld. Zo is al uw data uitstekend beschermd.

 

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek is uw werkplek in de cloud. 

Vanaf elke internetverbinding ter wereld maakt u via cloud computing gemakkelijk contact met uw uitstekend beveiligde werkomgeving. U heeft overal toegang tot uw documenten, softwareapplicaties en gegevens. Het maakt niet uit of u met een pc, laptop, tablet of smartphone werkt.

Uw data was nog nooit zo veilig en tegelijkertijd zo toegankelijk. 

Microsoft office 365

Microsoft office 365

Microsoft Office 365 biedt zakelijke gebruikers altijd de nieuwste Office-software.

Office 365 bestaat uit de programma’s Excel, PowerPoint, Word, OneNote, Outlook, Access, Publisher, OneDrive en Skype en is compatible met zowel Windows als Apple.

Doordat u Office 365 gebruikt in de cloud, zijn uw bestanden uitstekend beveiligd en vanaf iedere locatie te openen en bewerken. 

 

Microsoft hosted exchange

Microsoft hosted exchange

Met Microsoft Hosted Exchange via RSE telecom & ict heeft u altijd, overal en met al uw apparaten toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Of u nou werkt op uw desktop, laptop, tablet of smartphone, via Microsoft Hosted Exchange zijn uw gegevens altijd beschikbaar en bruikbaar.

Bovendien deelt u desgewenst uw e-mail, agenda en contacten eenvoudig met collega's.

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business biedt bedrijven één platform voor slimmer samenwerken en communiceren: op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg.

U en uw medewerkers kunnen via één integraal systeem chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel of niet beschikbaar zijn. Zo deelt u zeer efficiënt informatie en communiceert u effectief. Optimale samenwerking die resulteert in hogere productiviteit. 

Beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning

Onze producten en diensten moeten functioneren. Daarom staan wij voor u klaar als u ons nodig hebt. De service van RSE telecom & ict is persoonlijk en direct: onze medewerkers kennen onze klanten en onze klanten kennen onze medewerkers.

Wij denken altijd in oplossingen. Dat zijn wij zo gewend. Uw wens is onze uitdaging.

Wat er ook aan de hand is, wij lossen het voor u op. Met een vriendelijk woord, een hartelijke glimlach en altijd duidelijkheid over de oplossingen die wij voor ogen hebben.

De volgende bedrijven gingen u voor

Installatie bedrijf Venema Peize, Panasonic telefooncentrale met opnamemogelijkheid

Installatie bedrijf Venema is een allround installatie bedrijf met klanten in noord