Beveiliging 

Camerabewaking van RSE telecom & ict

Bescherm uw medewerkers en eigendommen met camerabewaking

Camerabewaking van R.S.E. beveiliging helpt niet alleen bij opsporing als er iets is gebeurt, het werkt vooral ook preventief. Het bevordert de veiligheid van mensen, beschermt eigendommen en legt misdrijven als inbraak, diefstal, vernielingen en geweld haarscherp vast. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige camera’s die beelden leveren waarop mensen herkenbaar in beeld zijn, zodat de bewakingsbeelden ook daadwerkelijk bruikbaar zijn.

Meer informatie

Regelgeving camerabewaking

Camerabewaking is er in vele soorten en maten. Onze specialisten brengen uw wensen in kaart en bekijken uw locatie om een concreet plan van aanpak met bijbehorende offerte aan u te presenteren. Hierbij wordt rekening gehouden met de wet- en regelgeving zodat u niet het risico loopt dat beelden niet mogen worden gebruikt bij opsporing.

De belangrijkste wettelijke voorschriften zijn dat het cameratoezicht noodzakelijk, kenbaar (infoborden), proportioneel (in verhouding tot het probleem) en subsidiair (middel niet erger dan de kwaal) moet zijn. Onze adviseurs kennen alle in’s and out’s met betrekking tot de wet- en regelgeving van camerabewaking en adviseren u graag.

RSE beveiliging biedt:

  • Voor elk scenario de juiste camera’s en beeldopslag;
  • Ruim assortiment gerenommeerde A-merken apparatuur;
  • Alle kennis in huis om het gehele traject voor u te verzorgen;
  • Juiste prijs-kwaliteitverhouding;

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Misschien ook interessant voor u:

Lease

Lease

Met operational lease van RSE telecom & ict beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur, zonder grote investering. 

In samenwerking met Grenke Finance bieden wij u de mogelijkheid om al onze producten inclusief installatie af te nemen op basis van operational lease. Voor een vast, laag maandbedrag staat alle apparatuur compleet geïnstalleerd klaar voor gebruik. Aan het eind van de leaseperiode heeft u de mogelijkheid om de apparatuur voor een gering bedrag aan te schaffen.

Hardware

Hardware

RSE telecom & ict levert hardware en software van gerenommeerde merken. Altijd zeer concurrerend geprijsd dankzij scherpe inkoopafspraken met onze leveranciers. Bij het maken van de beste keuze voor hardware zoals servers, storage of switches voorzien wij u altijd van advies op maat. 

Onze medewerkers zijn tevens gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken en de ondersteuning van alle gangbare zakelijke software. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij aanschaf, installatie en beheer van uw software. 

Beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning

Onze producten en diensten moeten functioneren. Daarom staan wij voor u klaar als u ons nodig hebt. De service van RSE telecom & ict is persoonlijk en direct: onze medewerkers kennen onze klanten en onze klanten kennen onze medewerkers.

Wij denken altijd in oplossingen. Dat zijn zij zo gewend. Uw wens is onze uitdaging.

Wat er ook aan de hand is, wij lossen het voor u op. Met een vriendelijk woord, een hartelijke glimlach en altijd duidelijkheid over de oplossingen die wij voor ogen hebben.

De volgende bedrijven gingen u voor

Camerasysteem voor procesbewaking PKF/Post pallets Finsterwolde

PKF/Post pallets in Finsterwolde zocht een nieuw camerasysteem voor procesbewaking en beveiliging van een nieuwe schaafinrichting. De klant koos voor

Beveiliging bij Steenhuis Mini-Opslag Scheemda dankzij beveiligingscamera’s en automatische deuropener

Veiligheid is van groot belang voor Steenhuis Mini-Opslag in Scheemda. Klanten huren er opslagruimte voor boedelopslag en moeten erop kunnen