Netwerkbeheer

zorgeloos zakelijk netwerk

Voor een zorgeloos zakelijk netwerk

Functioneert uw bedrijf geen moment zonder internet, intranet, ICT, dataverkeer of telefonie? Dan is het ICT-netwerk voor uw bedrijf of organisatie van cruciaal belang! RSE telecom & ict ondersteunt bij automatisering en netwerkbeheer. Onze pakketten omvat een een compleet aanbod in ICT-diensten van ondersteuning tot totaalbeheer. Zo bent u verzekerd van een stabiel en uitstekend functionerend ICT-netwerk.

Meer informatie

Netwerkbeheer tijdelijk of continu

Wilt u uw netwerkbeheer tijdelijk uitbesteden, bijvoorbeeld als het gaat om een ICT project, dan zijn wij graag uw tijdelijke systeembeheerder. Of is er binnen uw bedrijf of organisatie geen vaste, eigen netwerkbeheerder werkzaam? Dan nemen wij het systeembeheer graag van u over. U kunt bij RSE telecom & ict terecht voor meerdere oplossingen in systeem- en netwerkbeheer: van ad-hoc oplossingen van storingen tot het volledig overnemen van de verantwoordelijkheid inclusief up-time garanties. Van technische ondersteuning tot strategisch advies over opzet en inrichting van uw netwerk!

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail
RSE Serverondersteuning

RSE Serverondersteuning

Heeft u een probleem met uw server? Wij helpen u het op te lossen. Bel onze serviceafdeling en onze kundige medewerkers onderzoeken waar het probleem zit en lossen het op afstand voor u op.

Voor een vast bedrag per server bieden wij continue ondersteuning bij storingen en andere problemen.

 

RSE Basisbeheer

RSE Basisbeheer

Voorkom problemen als vollopen van een harde schijf, een overbelaste processor of oververhitting van de server. Door het functioneren van uw servers en andere componenten continu te controleren, merken wij dreigende situaties vroegtijdig op. Onze supportafdeling constateert en grijpt zo nodig in bij problemen. Hierbij wordt het probleem direct opgepakt en indien mogelijk op afstand verholpen.

RSE Totaalbeheer

RSE Totaalbeheer

U kunt of wilt niet uw eigen systeembeheerder in dienst nemen, maar wilt toch regelmatig een deskundige ICT’er met altijd actuele kennis van zaken bij u op de werkvloer? Om uw medewerkers te ondersteunen, problemen op te lossen en vragen te beantwoorden? Dan is RSE Totaalbeheer voor u dé oplossing.

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Heeft u vragen? Een van onze experts staat u graag te woord

De volgende bedrijven gingen u voor

Financieel dienstverlener Oosting Winschoten gebruikt nieuw ICT-netwerk en servers voor data, e-mail, agenda’s en database

De ICT-omgeving van Administratiekantoor Oosting in Winschoten was behoorlijk verouderd. De financiële dienstverlener voor Oost-Groningen wilde