RSE werkplekondersteuning, altijd een oplossing

RSE werkplekondersteuning helpt bij al uw computerproblemen. Onze ICT-serviceafdeling onderzoekt waar het probleem zit en lost het op afstand voor u op.

Voor een vast bedrag per werkplek per maand bent u verzekerd van support en ondersteuning bij onder meer storingen en problemen met updates, hardware en software. Wij staan u gegarandeerd terzijde en zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk weer werkt zoals u het wenst.

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Heeft u vragen? Een van onze experts staat u graag te woord

Misschien ook interessant voor u:

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek is uw werkplek in de cloud. Vanaf elke internetverbinding ter wereld maken uw medewerkers via cloud computing gemakkelijk contact met uw uitstekend beveiligde werkomgeving.

Overal hebben zij toegang tot hun documenten, softwareapplicaties en gegevens. En dan maakt het niet uit of zij werken met een pc, laptop, tablet of smartphone.

Hard en software

Hard en software

RSE telecom & ict levert hardware en software van gerenommeerde merken. Altijd zeer concurrerend geprijsd dankzij scherpe inkoopafspraken met onze leveranciers. 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken en de ondersteuning van alle gangbare zakelijke software. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij aanschaf, installatie en beheer van uw software. 

Camerabewaking

Camerabewaking

Camerabewaking van RSE telecom & ict helpt niet alleen bij opsporing als er iets is gebeurt, het werkt vooral ook preventief. Het bevordert de veiligheid van mensen, beschermt eigendommen en legt misdrijven als inbraak, diefstal, vernielingen en geweld haarscherp vast. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige camera’s die beelden leveren waarop mensen herkenbaar in beeld zijn, zodat de bewakingsbeelden ook daadwerkelijk bruikbaar zijn.

De volgende bedrijven gingen u voor

Integratie vast en mobiel bellen en upgrade datanetwerk voor Lijfering Drankengroothandel

 Lijfering Drankengroothandel had last van veel storingen in telefonie. De groothandel wilde storingsvrij

TIB totaal-installateurs belt veel goedkoper met Vodafone One Fixed en One Mobile

TIB totaal-installateurs in Haren (Gn.) wilde besparen op belkosten zonder investering in een nieuwe telefooncentrale. RSE telecom & ICT in