Telecom beheer

Optimale telefonische bereikbaarheid

Optimale telefonische bereikbaarheid voor uw onderneming

Stabiliteit en betrouwbaarheid van telefonie is essentieel voor bedrijven en organisaties. Professioneel beheer van uw telefonie-omgeving geeft u de zekerheid van telefonische bereikbaarheid. RSE telecom & ict biedt hiervoor 3 standaard beheerspakketten. 

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail
RSE Hosted Voice Beheer

RSE Hosted Voice Beheer

Belt u met hosted telefonie – dus via een centrale elders – dan biedt RSE Hosted Voice Beheer ondersteuning. Heeft u te maken met een storing, wilt u iets wijzigen of heeft u andere wensen? Bel met onze supportafdeling en onze specialisten lossen het voor u op. Zelfs jaarlijks preventief onderhoud op randapparatuur (o.a. switches) op uw locatie is inbegrepen. 

RSE Basispakket

RSE Basispakket

Wij bieden ondersteuning bij storingen en problemen in uw vaste telefonieomgeving. Naast de jaarlijkse back-up en het preventief onderhoud, staat onze telefonische supportafdeling voor u klaar bij problemen. Ze onderzoeken waar het probleem zit en lossen het zo mogelijk op afstand voor u op. Lukt dat niet, dan komt er een monteur naar u toe om op locatie het probleem te verhelpen. 

RSE Totaalbeheer

RSE Totaalbeheer

Ieder kwartaal een back-up’s en preventief onderhoud. En bovendien hulp bij fysieke verhuizingen op locatie. Dat zijn de extra’s die het abonnement RSE Totaalbeheer biedt ten opzichte van Basisbeheer. Onze telefonische supportafdeling onderzoekt waar het probleem zit en lost het zo mogelijk op afstand voor u op. Lukt dat niet, dan komt er een monteur naar u toe om op locatie het probleem te verhelpen.

 

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

De volgende bedrijven gingen u voor

Sneller internet en transparantie voor DIBO Opleidingscentrum Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg

DIBO Opleidingscentrum krijgt sneller internet en nieuwe telefonie-oplossingen waren cruciaal voor continuïteit en klanttevredenheid van de

Lagere telefoonrekening voor basketbalclub Gasterra Flames na verhuizing ICT-omgeving

RSE telecom & ICT verhuisde de IT-omgeving basketbalclub Gasterra Flames en verlaagde de belkosten dankzij gebruik van RSE