Maximale grip en veiligheid op mobiele apparaten

Voor het managen van alle smartphones en tablets waarop informatie over uw onderneming staat is er nu een volmaakte oplossing. Met RSE Mobiel Beheer zijn alle smartphones en tablets beschermd en beveiligd.  

Zowel op smartphones en tablets van het bedrijf als op privétoestellen van medewerkers staat vaak veel bedrijfsinformatie. Het risico op datalekken door verlies, diefstal, virussen, malware of ransomware is daardoor aanzienlijk. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk geborgd blijft?

RSE Mobiel Beheer maakt gebruikt van Mobile Device Management (MDM) en is de totaaloplossing voor het beheer en de beveiliging van mobiele smartphones en tablets. Zowel het mobiele apparaat (smartphone of tablet), de apps en de toegang en de veilige opslag van bedrijfsinformatie zijn te managen binnen dit systeem.

Meer informatie

Met RSE Mobiel Beheer borgt u de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk

Door de juiste beveiligingsprofielen via pushinstellingen op de smartphones en tablets te installeren via MDM, wordt de bedreiging van de veiligheid van uw data aanzienlijk teruggedrongen. In het geval van potentieel misbruik van uw mobiele toestellen is de toegang tot bedrijfsgegevens bovendien zeer snel en eenvoudig af te schermen. Naast het lokaliseren en blokkeren van de smartphone of tablet kan deze ook op afstand worden gewist (“wipe”), indien dit noodzakelijk is bij verlies of diefstal.

RSE Mobiel Beheer is geschikt voor vrijwel alle toestellen

RSE MDM is geschikt voor iOS en Android smartphones en tablets. Uw medewerkers kunnen daardoor zelf kiezen met welk type toestel zij willen werken. Indien hierin wijzigingen optreden kan hierop snel en accuraat worden gereageerd via de RSE Mobiele Beheer omgeving. Dankzij de slimme bewaarmogelijkheden blijft er een strikte scheiding tussen zakelijke en persoonlijke informatie. Uw zakelijke gegevens blijven veilig en de persoonlijke informatie van de gebruiker privé.

RSE Basis Plus Mobiel Beheer
Voor wie naast de service van het basispakket ook buiten kantoortijden (24/7) hulp bij diefstal en verlies wenst, is er RSE Basis Plus Mobiel Beheer.

Met RSE Mobile Device Management zijn alle gebruikers, apparaten en bedrijfsinformatie veilig en beschermd.

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail
RSE Basis MDM

RSE Basis MDM

Laat de veiligheid van uw bedrijfsgevoelige informatie niet langer aan het toeval over. Kies voor RSE Basis Mobiel Beheer en u hebt een goede beveiliging in de meest voorkomende gevallen en verbetert daarmee de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk. Wij verzorgen o.a. het instellen van profielen en policies, de monitoring van devices, support bij storingen vanaf onze servicepunten, hulp bij diefstal en verlies (lokaliseren, blokkeren en wissen), voorkomen van installatie van illegale besturingssoftware (Jail break detectie) en beveiliging tegen malware en ransomware en detectie van verouderde software. Maar ook SIM-wissels en overzetten van datagegevens behoren tot de mogelijkheden indien u van toestel wisselt.

RSE Totaal MDM

RSE Totaal MDM

Wilt u de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk nog verder optimaliseren en of maatwerk voor de aanpassing van uw beveiliging? Zoals het inrichten van een beveiligde e-mailomgeving en dataopslag? RSE Totaal Beheer is dan voor u de geschikte oplossing. Naast de service van het basispakket bieden we de mogelijkheid voor het op maat instellen van profielen en policies, Blacklisting / Whitelisting van Apps, een Enterprise App store, en een beveiligde map voor e-mail en bedrijfsdata.

RSE Totaal Mobiel Beheer is vanwege dit maatwerk een projectoplossing, zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de koppeling met uw eigen ICT- en e-mailomgeving inventariseren en realiseren om een beveiligde omgeving op uw smartphone of tablets te realiseren.

Hard- en Software

Hard- en Software

RSE telecom & ICT levert hardware en software van gerenommeerde merken. Altijd zeer concurrerend geprijsd dankzij scherpe inkoopafspraken met onze leveranciers. 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken en de ondersteuning van alle gangbare zakelijke software. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij aanschaf, installatie en beheer van uw software. 

 

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

De volgende bedrijven gingen u voor