Maximale grip en veiligheid op mobiele apparaten

Voor het managen van alle mobiele apparaten waarop informatie over uw onderneming staat is er nu een volmaakte oplossing. Met RSE Mobile Device Management (MDM) zijn alle apparaten beschermd en veilig.  

Zowel op mobiele bedrijfsapparatuur als op privétoestellen van medewerkers staat vaak veel bedrijfsinformatie. Het risico op datalekken door verlies, diefstal, virussen, malware of ransomware is daardoor aanzienlijk. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk geborgd blijft?

 RSE Mobile Device Management (MDM) is de totaaloplossing voor het beheer en de beveiliging van mobiele apparatuur. Zowel het mobiele apparaat, de apps en de bedrijfsinformatie zijn te managen binnen dit systeem. Bovendien kunt u kunt RSE MDM inzetten voor zowel uw bedrijfsapparatuur, als privétoestellen doordat het is ingericht op een licentie per gebruiker in plaats van het aantal mobiele apparaten.

Meer informatie

Met RSE MDM borgt u de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk

Door de juiste beveiligingsprofielen via pushinstellingen op de smartphones en tablets te installeren, wordt de bedreiging van de veiligheid van uw data aanzienlijk teruggedrongen. In het geval van potentieel misbruik van uw mobiele toestellen is de toegang tot bedrijfsgegevens bovendien zeer snel en eenvoudig af te schermen.

Mobile Device Management is geschikt voor vrijwel alle toestellen

RSE MDM is geschikt voor iOS, Android en Windows 10 apparaten. Uw medewerkers kunnen daardoor zelf kiezen met welk type toestel zij willen werken en bovendien wisselen van apparaat. De gebruikerslicentie bepaalt de rechten, niet het type device. Dankzij de slimme bewaarmogelijkheden blijft de scheiding tussen zakelijke en persoonlijke informatie strikt. Uw zakelijke gegevens blijven veilig en de persoonlijke informatie van de gebruiker privé.

Met RSE Mobile Device Management zijn alle gebruikers, apparaten en bedrijfsinformatie veilig en beschermd.

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail
RSE Basis MDM

RSE Basis MDM

Laat de veiligheid van uw bedrijfsgevoelige informatie niet langer aan het toeval over. Kies voor RSE Basis MDM en verbeter de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk. Wij verzorgen o.a. het instellen van profielen en policy’s, de monitoring van devices, support bij storingen vanaf onze servicepunten, 24/7 hulp bij diefstal en verlies (lokaliseren, blokkeren en wissen), Jail break detectie, Blacklisting/Whitelisting van Apps, een Enterprise App store en Unmanaged Mobile Security (Ransomware, anti-malware).

RSE Totaal MDM

RSE Totaal MDM

Wilt u de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk nog verder optimaliseren en er geen omkijken naar hebben? Kies dan voor het volledig door ons gemanagede RSE Totaal MDM. Naast de service van het basispakket verzorgen wij Managed Mobile Security (Ransomware, anti-malware), een beveiligde map voor e-mail en bedrijfsdata en detectie van verouderde software. 

Hard- en Software

Hard- en Software

RSE telecom & ICT levert hardware en software van gerenommeerde merken. Altijd zeer concurrerend geprijsd dankzij scherpe inkoopafspraken met onze leveranciers. 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken en de ondersteuning van alle gangbare zakelijke software. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij aanschaf, installatie en beheer van uw software. 

 

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen050 - 207 12 07
Emmen0591 - 612 212
Winschoten0597 - 413 055

De volgende bedrijven gingen u voor