Groningen
050 - 207 1207
Emmen
0591 - 612 212
Winschoten
0597 - 413 055

UC: complete technische integratie van alle communicatie

Unified Communications (UC) staat voor de technische integratie van alle…

Lees meer

Mobiele en vaste zakelijke telefonie

Onafhankelijk advies over abonnementen van alle gerenommeerde providers. Mobiel en vast bellen, ook via internet, desgewenst volledig geïntegreerd.

lees verder

Maatwerk in ICT-oplossingen

Aanleg van bedrijfsnetwerken, beheer en inrichting van werkplekken, systeembeheer, implementatie van hardware en software en beveiliging van netwerken.

lees verder

Telecom, VOIP en ICT-oplossingen in Groningen, Drenthe en Friesland

Moderne communicatiemiddelen zijn onmisbaar voor elke organisatie. RSE Telecom & ICT in GroningenEmmen en Winschoten ziet mobiele en vaste telefonie en datacommunicatie als één geheel. Maatwerk in communicatie voor zakelijke gebruikers in Groningen, Friesland en Drenthe. 

Integratie ICT en Telecom

Het toverwoord is integratie. Integratie van mobiele, vaste en data communicatie. Zo bent u altijd optimaal bereikbaar per e-mail en telefoon. En is werken op afstand voor uw medewerkers altijd mogelijk, zowel vast als mobiel, met elk gewenst apparaat: PC, laptop, tablet en smartphone.

Uw partner in telecommunicatie en ICT

Wij adviseren en helpen u hierbij graag. U zegt maar hoe u het wilt hebben…

 

Kom langs en maak kennis met RSE Groningen

RSE Telecom & ICT bedient sinds kort ook de zakelijke markt in stad en ommeland van dichtbij. Vanuit onze gloednieuwe vestiging Groningen bedienen wij bedrijven en instellingen zoals wij dat…

Lees meer

UC: complete technische integratie van alle communicatie

Unified Communications (UC) staat voor de technische integratie van alle communicatiemiddelen binnen jouw organisatie: agenda, e-mail, chat, voip, webconferenties, instant messaging en apparaten als…

Lees meer

Meer informatie? Laat ons contact met u opnemen.