Groningen
Emmen
Winschoten

RSE werkplekondersteuning, altijd een oplossing

RSE werkplekondersteuning helpt bij al uw computerproblemen. Bel met onze…

Lees meer

Mobiele en vaste zakelijke telefonie

Onafhankelijk advies over abonnementen van alle gerenommeerde providers. Mobiel en vast bellen, ook via internet, desgewenst volledig geïntegreerd.

lees verder

Maatwerk in ICT-oplossingen

Aanleg van bedrijfsnetwerken, beheer en inrichting van werkplekken, systeembeheer, implementatie van hardware en software en beveiliging van netwerken.

lees verder

Telecom, VOIP en ICT-oplossingen in Groningen, Drenthe en Friesland

Moderne communicatiemiddelen zijn onmisbaar voor elke organisatie. RSE telecom & ICT in GroningenEmmen en Winschoten ziet mobiele en vaste telefonie en datacommunicatie als één geheel. Maatwerk in communicatie voor zakelijke gebruikers in Groningen, Friesland en Drenthe. 

Integratie ICT en telecom

Het toverwoord is integratie. Integratie van mobiele, vaste en data communicatie. Zo bent u altijd optimaal bereikbaar per e-mail en telefoon. En is werken op afstand voor uw medewerkers altijd mogelijk, zowel vast als mobiel, met elk gewenst apparaat: PC, laptop, tablet en smartphone.

Uw partner in telecommunicatie en ICT

Wij adviseren en helpen u hierbij graag. U zegt maar hoe u het wilt hebben…

 

Apple Watch, smartwatch is ook interessant voor zakelijke gebruiker

De langverwachte Apple Watch komt in april op de markt. Eerst in de VS en Canada en naar verwachting daarna ook snel in Europa, ook op de Nederlandse markt. De Apple Watch heeft ook functies die het…

Lees meer

Wij nodigen u uit voor de Bedrijven Contact Dagen Drenthe

RSE Telecom & ICT presenteert tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe op 14 en 15 april in TT Hall Assen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied vantelefonie en ICT. Download hier uw gratis…

Lees meer

Meer informatie? Laat ons contact met u opnemen.