Groningen
Emmen
Winschoten

RSE telecom & ICT wint nationale Vodafone Business Partner of the Year 2015 Award

RSE telecom & ICT heeft de Vodafone Business Partner of the Year Award 2015…

Lees meer

Mobiele en vaste zakelijke telefonie

Onafhankelijk advies over abonnementen van alle gerenommeerde providers. Mobiel en vast bellen, ook via internet, desgewenst volledig geïntegreerd.

lees verder

Maatwerk in ICT-oplossingen

Aanleg van bedrijfsnetwerken, beheer en inrichting van werkplekken, systeembeheer, implementatie van hardware en software en beveiliging van netwerken.

lees verder

Telecom, VOIP en ICT-oplossingen in Groningen, Drenthe en Friesland

Moderne communicatiemiddelen zijn onmisbaar voor elke organisatie. RSE telecom & ICT in GroningenEmmen en Winschoten ziet mobiele en vaste telefonie en datacommunicatie als één geheel. Maatwerk in communicatie voor zakelijke gebruikers in Groningen, Friesland en Drenthe. 

Integratie ICT en telecom

Het toverwoord is integratie. Integratie van mobiele, vaste en data communicatie. Zo bent u altijd optimaal bereikbaar per e-mail en telefoon. En is werken op afstand voor uw medewerkers altijd mogelijk, zowel vast als mobiel, met elk gewenst apparaat: PC, laptop, tablet en smartphone.

Uw partner in telecommunicatie en ICT

Wij adviseren en helpen u hierbij graag. U zegt maar hoe u het wilt hebben…

 

Hacken van telefooncentrales nog steeds hot!

Het hacken van traditionele telefooncentrales is nog steeds hot! Hackers bezorgen het bedrijfsleven alleen al met het hacken van telefooncentrales jaarlijks een schadepost van zo’n elf miljoen…

Lees meer

Volledige wifi-dekking en telefonie voor nieuw MFC De Noordsuythoeve in Noordbroek

Drie weken voor de opening van het gloednieuwe MFC De Noordsuythoeve in Noordbroek benaderde de gemeente Menterwolde RSE telecom & ICT met de vraag om volledige wifi-dekking en telefonie voor…

Lees meer

Meer informatie? Laat ons contact met u opnemen.